До уваги споживачів ЛКП “Залізничнетеплоенерго”

             Повідомляємо усіх споживачів ЛКП “Залізничнетеплоенерго” про те, що відповідно до Ухвали Львівської міської ради №3409 від 06.07.2023 року “Про припинення ЛКП “Залізничнетеплоенерго” шляхом приєднання його до ЛМКП “Львівтеплоенерго” з 01.01.2024 року. Керуючись Законом України “Про житлово-комунальні послуги” та Законом України “Про теплопостачання”, Львівське міське комунальне підприємство “Львівтеплоенерго”  приймає на себе усі права та обов’язки ЛКП “Залізничнетеплоенерго” у правовідносинах із споживачами теплової енергії та споживачами послуг з постачання теплової енергії та постачання гарячої води на тих самих умовах, що і ЛКП “Залізничнетеплоенерго”.

             Враховуючи наведене, пропонуємо споживачам ЛКП “Залізничнетеплоенерго” ознайомитись з умовами договорів про постачання теплової енергії та умовами публічних договорів про надання послуг з постачання теплової енергії та послуг постачання гарячої води.

             З умовами вказаних договорів споживачі мають можливість ознайомитись на офіційному сайті ЛМКП “Львівтеплоенерго” у розділах “Мешканцям” та “Підприємствам”.

Перелік будинків, які обслуговує ЛКП “Залізничнетеплоенерго” ви можете завантажити тут

     

Адміністрація ЛМКП “Львівтеплоенерго”

 


Надрукувати