Інформаційна довідка ЛМКП «Львівтеплоенерго» про встановлення тарифів на виробництво теплової енергії на установках з використанням альтернативних джерел енергії

З метою економії газу для виробництва теплової енергії ЛМКП «Львівтеплоенерго»  встановлює теплові насоси на котельнях, які виробляють теплову енергію для надання послуг з постачання гарячої води  споживачам у міжопалювальний період.

На даний час теплові насоси встановлені на 4-х котельнях – на вул. Шевченка,42 (потужністю 0,1 МВт), Зеленій,111 (потужністю 0,1 МВт), Братуня,9 (потужністю 0,2 МВт) та Золотій,21(потужністю 0,4 МВт).у м. Львові.

Встановлення теплових насосів дозволить зекономити природній газ даними котельнями в міжопалювальний період для надання послуг з постачання гарячої води населенню та установам, що фінансуються з бюджету.

Крім того, автоматизована робота обладнання дозволить вивільнити оперативний персонал.

       Враховуючи вище викладене, ЛМКП «Львівтеплоенерго»  має намір  встановити тариф на виробництво теплової енергії  на установках з використанням альтернативних джерел енергії для населення та бюджетних установ. Вартість теплової енергії виробленої на установках з альтернативних джерел енергії  є складовою кінцевого  тарифу на  теплову енергію за категоріями споживачів.

 

грн./Гкал без ПДВ

найменування тарифу

Тарифи за категоріями  споживачів теплової енергії  (станом на 25 вересня 2023р.)

населення

бюджетні установи

Середньозважений тариф на теплову енергію по Львівській області

2 117,44

3 520,74

Середньозважені тарифи транспортування теплової енергії  по Україні

429,17

493,81

Середньозважені тарифи постачання  теплової енергії  по Україні

20,27

28,34

     

Розрахунковий тариф на виробництво теплової енергії з використанням альтернативного палива для ЛМКП «Львівтеплоенерго»

1 456,26

2 646,52


Надрукувати